woonstijl: eenvoud.

De eenvoud der dingen bij Verdegem

Eenvoud maakt simpel, ongecompliceerd. We dompelen ons graag onder in subtiele, rustige kleuren zoals grijs, naturel, wit en pastelkleuren. Door kleuren en structuren eenvoudig te houden, heb je meer oog voor de schoonheid van de natuur. Wit doet het...
Lees meer
kleuren & materialen

kleuren & materialen

We worden blij van frisse pastels. Vrolijk, maar de kleuren leiden niet af. Eén van onze favoriete kleuren is de kleur van het jaar: tranquil dawn. Deze kleur met een rustige uitstraling ligt in het midden tussen groen, blauw en grijs. Hoewel de kleur in verschillende kleurpaletten past en subtiel verandert met nieuwe combinaties, vinden wij hem goed matchen met rustige kleuren als zand, grijs en spiced honey. Ook mooi in combinatie met goud en marmer, die de stijl een wat meer chique uitstraling geven.

accessoires & styling

accessoires & styling

Bij eenvoud wordt er gebruik gemaakt van pure, zachte materialen. Een comfortabel tapijt op de vloer, een linnen dekbed en gordijnen, de zachte uitstraling van bamboe en wol: in een ‘eenvoudige’ slaapkamer kom je helemaal tot rust na een lange werkdag. Vooral structuren en patronen – in behang, vloeren en textiele accessoires − komen in een rustig interieur goed tot hun recht.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid